5 indok, hogy miért fesd ki a figuráid!

Kell egy kis motiváció, hogy miért is érdemes kifesteni a modelleket?

5. Jobban fogsz dobni
Mindenki tudja, hogy a festett figurák mindent megdobnak, kivéve persze az első meccsen.

A csak “Ragyogó Figura Szindróma“-ként ismert egyetemes törvény értelmében, gyakorlatilag garantált, hogy a legszebben festett figurád, amivel nemrég készültél el, fog elsőként meghalni a csatatéren.

4. Elkápráztatod az ellenfelet
Alap, hogy a győzelem az alábbiakból áll: 5% taktika, 5% kockajárás, 90% magabiztosság. Ahogy kifested a figuráid, csak úgy sugározni fogod ezt a határozottságot az ellenfelednek.

Élénk pink színű, fekete-sárga csíkos Káosz Marinenokből álló sereged meglepi az ellenfelet, és amíg kreativitásod ámulatba ejti, könnyen kicselezed a pályán. A kardok élén megcsillanó Stormhost Silver éles fénye elvakítja majd ellenfeleid szemét. Lágy pasztell színekbe öltöztesd a Dreadnoughtod, hogy az ellenfeled ne vegye észre idejekorán a fenyegetést.

3. Más oldalad is fejleszti
Ha elég órát beleölsz a festésbe, akkor más téren is megállíthatatlan képességre tehetsz szert. Valaki meg akar mérgezni a meccs közben? Évek hosszú során ittál az ecsetkimosós pohárból többször is, ami immunissá tett a mérgekkel szemben.

A színelmélet elsajátításával bele tudod olvasztani a figurákat a háttérbe és a megfelelő talpak konvertálásával garantálhatod, hogy a figurád mindig terepen áll majd.

2. Segít belefeledkezni a Warhammer világába

Csak erős idegzetűek olvassanak tovább…de van más hobbi is a Warhammeren kívül. Durva, mi? Ugyanakkor egy gyönyörűen festett Warhammer sereg mellett minden más értelmét veszti. Kit érdekelnek az unalmas mozis monológok, amikor itt van nekünk Abaddon és Guilliman párharca.

1. És persze fantasztikusan mutatnak majd
Megvan az érzés, hogy a semmiből valami gyönyörűt teremtesz ezáltal szebbé válik maga az univerzum is? Ja, ÁLLAT! A festett figurákkal nem csak neked lesz hangulatosabb a játék, hanem az ellenfelednek is.

forrás: https://www.warhammer-community.com/2019/05/30/the-top-5-reasons-to-paint-your-modelsfw-homepage-post-3gw-homepage-post-1/

jim