A Szikla

0Mn7lYJt8P2r8Mdn

Vannak űrgárdista rendházak melyek extravagáns erődökben élnek, míg mások űrflottákba tömörülve léteznek. A Sötét Angyalok Sziklája a kettő kombinációja.

TheRock Jan07 TheRock28sh43

Miután végigharcolod az univerzumra kiterjedő polgárháborút másra sem vágynál, mint nyugodt körülmények között hazatérni. Nos, Lion El’Jonsonnak éppen az ellenkezője jutott és heves tűz közepette tért vissza Calibanra, a Hórusz Eretnekséget követően. 

Lion háta mögött, Luther, akivel szinte testvérek voltak a Nagy Keresztes Hadjárat előtt hátat fordított az Impériumnak. Jonson megpróbált ugyan kapcsolatba lépni vele miután a hajóját támadás érte rálőttek, ám válasz helyett újabb lövéseket kapott. Nem volt más választása, viszonoznia kellett a tüzet. Miután végzett a bombázással, a primarka leszállt a felszínre, hogy szembenézzem korábbi mentorával és barátjával.

TheRock Jan07 Caliban3uxh5

Senki sem tudja mi történt kettejük párbajakor, még a Belső Kör tagjai sem és csupán Luthert találták meg utána, aki a Sötét Őrzőkről motyogott őrülten, míg a primarkának nyoma veszett.  

Luther gyötrelmei a warpban is hullámokat vetettek, melyek a Sötét Angyalok bombázásával kiegészülve megsemmisítették a bolygót. Ez a vihar tette lehetővé, hogy az áruló Angyalok elmeneküljenek időn és téren át, míg akik Lion oldalára álltak, fáradhatatlanul vadászták őket a következő évezredben, s Bukottaknak bélyegezték mindannyiukat.

TheRock Jan07 TheRock18j3c

Minden ami megmaradt Calibanból, az vált a Sziklává. Hatalmasabb, mint a legnagyobb birodalmi osztályú csatahajó, mikre óriási hajtóműveket szereltek, hogy a Légió bejárhassa vele az univerzum minden zugát a Bukottakat kutatva és az Impérium ellenségeit mészárolni…