Age of Sigmar Open Day 2019 újdonságok!

A mai naptól előrendelhető az új skirmish játék, a Warcry és ennek örömére AoS nyílt napot tartott a GW. A rendezvényen pedig több érdekes újdonságról is lerántották a leplet.

Ilyen volt például, hogy új Battletome-ban egyesülnek a Bonesplitterz és az Ironjawz klánok, valamint saját könyvet kap a Cities of Sigmar, melyben 7 kisebb-nagyobb frakció egyesül majd, mint például a Free Peoples, Ironweld Arsenal vagy a Scourge Privateers.

Sok Destruction fan álma valósul most majd meg, ugyanis új Ogor Tyrant hős is érkezik.

A néhai Malign Portents kampány videóihoz hasonló érkezett most The Tithe: Part One – The Necropolis címmel, ami egy jelenleg még ismeretlen élőhalott karakter történetét vezeti fel.

Az Underworlds rajongók is örülhetnek, hiszen végre prezentálták a már bejelentett harmadik szezon címét, ami a Beastgrave elnevezésre hallgat. A videóban pár új figura sziluettje is látszik, melyek alapján mi Wanderer Aelf és Beasts of Chaos warbandekre számítunk.

Warcry téren pedig bemutatták a következő Ravaged Lands dobozt, ami hasonlóképp működik, mint a 40k Kill Team Killzone szettjei. Ez a Shattered Stormvault lesz, a tartalma pedig a nemrég megjelent új AoS terep és egy dupla oldalú kemény papír mat lesz.

-Farkas