Az Aelven Panteon

AelfPantheon Jul27 Share48x2

A Warhammer Age of Sigmar egy epikus történet, melynek fonala sosem szakad meg. A Lumineth Realm-lordok megjelenésével érdemes most kicsit áttekinteni az aelven pantheon isteneit.

Kik ők?

Sigmar világában az istenek köztünk járnak. Ezek a felséges entitások mélységesen kötődnek a Szelek Varázsához, és sokszor csupán halandók voltak egykoron. Ismerünk közülük ötöt, akik maguk is a Halandó Világ részei voltak évszázadokal ezelőtt, ám nagyszabású terveket dédelgettek mind….

Malerion

AelfPantheon Jul27 Malerion6nhs2

Malerion, Ulgunak – a hazugság, az árulás és a féligazságok világának – ura, kinek történetét homály fedi. Annyi bizonyos, hogy kulcsfontosságú szerepe volt Slaanesh elfogásában és, hogy hatalmas birodalmat épített az Árnyékok Világában. …

Alarielle

AelfPantheon Jul27 Alarielle5nx3k

Alarielle szerepe kiemelkedő volt a Halandó Világok újjáépítésében, aki Sigmar pantheonjában az egyik leghűségesebb, ugyanakkor kegyetlen bosszúálló hírében állt. Vállt vállnak vetve küzdöttek a Viharúrral a Világkapuk Háborújában. Látszólag hátrahagyta az aelveneket, gyermekeiért, a Sylvanethekért, de a háttérben továbbra is erős szövetségre törekszik mindükkel.  

Teclis

AelfPantheon Jul27 Teclis7sj3

Teclis, a Luminethek élén rendkívül elfoglalt, hogy visszahódítsa Hysht. Harcosai mellett, csapatai élén harcol, ám sose feledjük,hogy egykoron maga is az Idonethek ellen küzdött…

Tyrion

Tyrion, Teclis testvére szintén kiemelkedő szerepet játszott a Luminethek felemelkedésében…

Morathi

AelfPantheon Jul27 Morathi891ie

Végül, de nem utolsósorban, Morathi kit a legjobban alulbecsülnek az aelven istenek közül. Miután Khaine legfőbb orákulumává emelte saját magát, egy istenhez méltó erőre és befolyásra tett szert. Hogy mit tervez mióta a Luminethek visszatértek, azt senki sem tudja. És vajon mit keresnek alattvalói a Nyolcpontnál?