Cheesefuck 5. – beszámoló

Tesseract Tomb beszámolója: “Sziasztok, köszönöm mindenkinek, aki eljött az ötödik hagyományos cheesefuckra. Remélem mindenki szuperül érezte magát, jókat játszott, evett ivott. A beszámolót megint ide írom, úgyis csak leosztanám az eventből. Szeretném megköszönni Fefének aka Ferenc Riznicsenkónak aki az esemény hivatalos fotósa volt immáron ötödik alkalommal, megint nagyon király képeket lőttél. Köszönet a Slice and Dice wargame klubnak, hogy befogadott minket fasza volt a klubban játszani. Köszönöm a Tuan kiadónak és Dobinak a nyeremény felajánlást. Illetve köszönet mindenkinek, aki hozott a közösségnek sütit, kaját, piát.

24 emberrel indult a verseny ami rekord szám, eddig a karácsonyi közelítette meg ezt a számot 20 emberrel. Sajnos a nap folyamán 4 embernek is droppolnia kellett, remélem mindenki jobban érzi már magát. Sok volt a készre festett sereg és sok volt az új arc aki még nem jött cheesefuckra.

Volt pár probléma, ami az eddigi versenyeken nem jött ki most viszont az ember szám miatt igen, például a sorsoló program amit eddig használtam a nap végére teljesen összeszarta magát és összerakott 20 meg 0 pontos embereket, illetve az asztalok kiosztására se találtam eddig jó megoldást. A sok papír osztogatással is elment elég sok idő, úgyhogy a következő versenyre fogok supplementet csinálni és egybe ott lesz minden, ami kell realm, spell, küldetés stb. így lehet majd még jobban készülni. A megszokott pontozás jól működött szerintem, illetve a festős pontokra is egyre többen rámentek, és többen mondtátok, hogy motivál a festésben, ennek örülök, mert ez volt a célja.

Az első 4 helyezett nagyon szoros volt, Csabi az utolsó pillanatban jött fel a második helyre. A pontozó lapok nincsenek nálam még, így most csak az első négy helyezettet írom ki és majd kiegészítem a listát.

Bartha Peti 1 – 55
Pál Csaba 2 – 53
Fábián Dénes 3 – 52
László Gergely 4 – 51

Ja és köszi Goblin az epik cheese faces szelfiket 🙂 “

képek itt:
https://www.facebook.com/pg/tesseracttomb/photos/?tab=album&album_id=1452092081631200