Rólunk

Farkas

Sziasztok, Farkas vagyok. 2014 óta vagyok a hobbiban és még régebb óta vagyok szerelmese a Warhammer univerzumoknak. Az első belépőm a Dark Crusade és a Mark of Chaos videojátékok voltak, majd pedig a Gaunt Szellemei és Felix&Gotrek könyvsorozatok. Azóta is folyamatosan falom a regényeket és a háttértörténetet, amit legjobb barátommal, Manóval együtt a LoreGamers Youtube csatornán szeretnék magyar nyelven továbbadni. Már a hobbiba kerülésem óta bemutatózom, blogolok és csinálok podcastokat, így nagy lelkesedéssel erősítem a Híradó sorait 2017 év eleje óta. 40k-n belül jelenleg Space Marine és Adeptus Mechanicus seregeim vannak, Age of Sigmarban pedig Free Peoples, Gloomspite Gitz és Beasts of Chaos seregekkel játszom.

Ascens

(Fedőneve: Nektár)

Üdvözletem! Gergő vagyok és immáron több, mint 3 éve műanyagfüggő. A Warhammer 40K világával már korábban a videojátékoknak köszönhetően valamilyen szinten sikerült megismerkednem, de magára a tabletop részére egy régi cimborám szoktatott rá. Csupán egy kisebb kompániát szerettem volna összegyűjteni, ám amikor rákaptam a játék ízére a pénztárcám legnagyobb bánatára elindultam a lejtőn. Ennek végkifejlete a “Nektár” elnevezés is, melyet a három xeno seregem (Necron, Eldar, Tau) neveiből kombinálta össze a többi Híradós kolléga. Online nem én vagyok a legaktívabb, ellenben bemutatózások alkalmával biztos megtaláltok valamelyik asztal mögött egy energiaitallal a kezemben

Techpriest

(Vagy Heretic, ahogy Imi hív néha)

Üdv néktek, Bence vagyok. 2009 óta gyűjtöm a Warhammer 40.000 figuráimat. Első találkozásom az univerzummal egy PC újságban található cikk volt, valamikor 2003 környékén, amikor bejelentették a Dawn of War-t. Első könyvem a Gaunt Szellemei Nekropolis volt, a sorozat harmadik darabja, mert sehol nem találtam akkor az első és második részt. Ez akkor rátett még egy lapáttal a 40k őrületemre és akkor fiatalon eldöntöttem, hogy amint lesz aktív keresetem, elkezdem gyűjteni. Ennek már lassan 10 éve. IG-vel kezdtem, aztán pár évvel később átnyargaltam Chaos-ra. Hobbi nagy része mára kb festés és rendezvényeken való bemutatózás.

Jim

Warhammer, festés, lore, ultramarines, imperial knights, nagash rulez, horus heresy, barátok, fun, age of murderfuck, no show, rum.