Deathskulls

Néhány infó már kiszivárgott a Deathskulls klánról, de valójában kik is ők?! Jöjjön egy kis napi lore.

A Deathskull klán tagjai a lootolás mesterei és mindent összeguberálnak, amit csak a csatatéren hátrahagy bárki, és nem restek saját társaiktól sem összeszedni ezt azt, ha azok éppen nem figyelnek. Minden olyat gyűjtenek, aminek egyszer a hasznát vehetnék, a szerencsehozó talizmánokon át az értéktelen szemétig, hátha egyszer hasznukat veszik majd. Kiváló tudósok és mérnökök lehetnének, ha az érdeklődésük az újdonságok iránt, nem csak addig tartana, amíg elemelik őket. Elég rossz a megítélésük a többi klán szemében, akik cselszövő tolvajoknak tekintik őket.

Az orkok között ők a legbabonásabbak és többnyire kékre festik magukat – az orkoknál a szerencse színe – hogy megvédjék magukat a bajtól. A klánon belül többnyire a Mekek töltenek be fontos szerepeket, mivel ők tákolják össze azokat a holmikat, amikkel a gretchinek a csatatérről hazatérnek. Csodás kombi-fegyókat tudnak összeeszkábálni, mert rengetegféle alkatrészt begyűjtenek. 

A Loota elég nagy hányada tulajdonképpen a Deathskull tagja és a saját klánjuk mellett az övékéért is harcol. Nem ritka, hogy a DeathSkull járművek között Chimérákat és Rhinokat találunk, sőt akadt olyan is a csaták során, hogy egy Leman Russ, Predator, Land Raider vagy akár egy Baneblade is új életre kelt a Mekek tudománya által, kicsit felbuffolva. 

Jelképük egy koponya szarvakkal és többnyire csontok és koponyák alkotják totemeiket is.

forrás: https://spikeybits.com/2018/09/loot-plunder-build-deathskulls-ork-lore.html