Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Age of Cheesefuck Christmas Bashing Edition

2019.12.14. @ 10:00 - 21:00

szavazás alapján úgy néz ki van igény egy ilyen eseményre is szóval itt van, megérkezett! Ezen a cheeesefuckon a már megszokott GHB kompetitív versenyzéstől éltérően két embernek kell kiállítania egy valid 2500 pontos sereget és a fix párjával megküzdeni a többi párral. Ez azt jelenti, hogy elég ha pl az egyik játékos hoz 3 battlelinet a másiknak így nem kell. Még érkeznek kiegészítő szabályok a nevesített karakterekre monsterekre stb vonatkozóan így figyeljétek majd a postokat. De az irányelv ez lesz.

Ideális esetben a párok előre megalakulnak együtt kitalálják a seregüket, combokat stb, és együtt adják le a jelentkezésüket. Akinek nem lesz párja azt a jelentkezés után összesorsolom valakivel aki szintén soloba van. A pár találásnál nem kell figyelembe venni, hogy a két összekerülő sereg a lore szerint utálja egymást szóval létrejöhet bármilyen unholy alliance.

FONTOS INFÓ: EZ A NAP SZOMBATI MUNKANAP ÍGY EZZEL SZÁMOLJATOK.

Sajnos más ideális dátum nem volt már az ünnepek közelsége miatt. Ha kevesen leszünk akkor is egy jót játszunk amiatt nem aggódom. Karácsonyra való tekintettel menő lenne ha mindenki tudna hozni valami nasit bejglit, gyümölcskenyeret sört bort pálinkát, hogy együtt is ünnepeljünk kicsit mielőtt mindenkit beszippant a család. Ha szeretné a társaság akár egy kis karácsonyi random ajándékozást is tarthatunk erről kirakok nemsokára egy szavazást is.

Jelentkezni az ageofcheesfck@gmail.com címen tudtok. A küldetések és a további infók hamarosan érkeznek. A sereglisták leadási határideje december 7. szombat.

Részletek

Dátum:
2019.12.14.
Időpont:
10:00 - 21:00
Honlap:
https://www.facebook.com/events/525070954728454/