Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Straight Outta Mirrored City II.

augusztus 31 @ 10:00 - 16:00

Straight Outta Mirrored City II.

Warhammer Underworlds Verseny

Játékrendszer: WARHAMMER UNDERWORLDS, BO1 formátum, 5 forduló, svájci-rendszerű sorsolás, 45 perces fordulókkal

A verseny időpontja: 2019. augusztus 31. 10-16
A verseny helyszíne: Tuan – Budapest, Andrássy út 86, 1062

A jelentkezés végleges határideje: 2019. augusztus 22. (éjfél)

Pakliépítés extra szabálya: A küldetéslapok esetén minimum 6, az upgrade és gambit lapok esetén minimum 4-4 lapnak (külön-külön) a saját warbandes lapokból kell állnia, valamint tiltott minden olyan lap, ami a GW-s banned/restricted lapok között szerepel. (https://www.warhammer-community.com/wp-content/uploads/2019/02/warhammer-underworlds-restricted-cards-en.pdf)

Laplista: A korábbiakkal ellentétben most nem kell előre leadni a listákat. Sőt a verseny napján sem. 🙂 Amennyiben le szeretnéd ellenőriztetni a szervezőkkel, hogy valid, akkor küldd el nekünk a nevezéshez megadott címre. FIGYELEM! Amennyiben a lapjaid között marad a versenyre tiltott/korlátozott lap, semmi gond, szépen fogja majd a kezed és emlékeztet arra, hogy érdemes végigolvasni a kiírást. Nem jár közvetlenül érte ban, vagy óvás, cserébe úgy kell kezelni a lapot, mintha nem lehetne kijátszani. A kör végén természetesen el lehet majd dobni.

Nevezési díj: 2000 huf, a verseny napján a helyszínen fizetendő
A nevezési díj 500 forinttal csökken, ha bármelyik feltétel teljesül (kumulatív, ha mindhárom teljesül, akkor 1500-al olcsóbban is nevezhetsz 🙂 ):
– a jelentkezésed ( név+warband megjelölése) elküldöd a szervezőknek legkésőbb július 6-án éjfélig emailben a negykapu@gmail.com címre.
– a warbanded festett a verseny napján
– vidéki induló vagy

Da loot, vagyis a nyeremény:
I. helyezett – 6000 hufos kupon + trófea a Tesseract Tomb felajánlásával
II. helyezett – 4000 hufos kupon + választható Tuan kiadó által kiadott könyv
III. helyezett – 2000 hufos kupon + választható Tuan kiadó által kiadott könyv

Mushroom Madness: Minden fordulóban a leggyorsabban nyerő játékos egy, a szervezők által felajánlott festett figurával gazdagodik. A figurákról bővebb infók később.

Barcraft különdíj: A verseny utolsó helyezettje a Barcraft által felajánlott Poti kuponnal gazdagszik, amivel egy alkoholos vagy nem alkoholos potion koktélt rendelhet ingyen bármelyik budapesti Barcraftban.

Menetrend:
10.00-10.30 – érkezés, nevezés
10.45-11.30 – I. forduló
11.45-12.30 – II. forduló
12.45-13.30 – III. forduló
13.45-14.30 – IV. forduló
14.45-15.30 – V. forduló
15.30-16.00 – Eredményhirdetés

Találkozzunk ott, de ha bármi kérdésetek lenne, akkor küldjetek emailt a szervezőknek, vagy kérdezzetek itt kommentben. 🙂

Szervező elérhetősége: Négykapu Társaság negykapu@gmail.com

A Trófea a Tesseract Tomb felajánlásával készül.

GYÍK:
– Egyedi szabályok vannak?
Nem, a sima GW-s szabályokat és FAQ-t használjuk.

– Vannak tiltott/korlátozott lapok?
Igen, a versenyen minden olyan lap TILTOTT, ami a GW-s tiltott/korlátozott lapok listájában szerepel! (https://www.warhammer-community.com/wp-content/uploads/2019/02/warhammer-underworlds-restricted-cards-en.pdf)

– Publikus lesz a leadott laplista?
Nem, a laplistát nem hozzuk nyilvánosságra, a verseny kezdetéig bármikor optimalizálhatod a paklid, a nevezéshez sem kötelező már a leadása.

– Van minimum, maximum induló?
Minimum nincs, maximum 20 fő.

– Mit jelent, hogy festett a warband?
Amennyiben nem vagy biztos benne, hogy a tied az, akkor küldd el a szervezőknek és megmondják. 🙂 Nem az számít, hogy a TTQ skálán hol helyeznéd el, de lehetőleg az egyes részletek legalább alap színekkel legyenek a figurán.

– Mennyire szigorú a menetrend?
A fordulók között van szünet, ami elég idő enni, cigizni, megváltani a világot. A fordulók időpontjai fixek, a végén pontosan zárjuk aktuális állás szerint. (Nagyon indokolt esetben lehet 5 percet ráhúzni, utána zárás) Sakkóra nem lesz 🙂

– Pontozás, erőnyerés?
Győzelem 3, Döntetlen 1, Vereség 0 pont. Erőnyerés nincs, amennyiben bármelyik fordulóban páratlanul lennénk, akkor lesz beugró játékos.

– Végeredmény és tie breakerek?
A végső sorrend meghatározásánál az alábbiak szerint rangsoroljuk a játékosokat. Nyert meccseik száma, döntetlenek meccseik száma, és ha ezeken belül holtverseny alakul ki akkor az egymás ellen játszott eredmény, illetve az összesen megszerzett glory pontjaikat összegezzük.

Részletek

Dátum:
augusztus 31
Időpont:
10:00 - 16:00
Honlap:
https://www.facebook.com/events/2635468163149623/?active_tab=discussion

Helyszín

Négykapu Társaság Egyesület
Budapest, Andrássy út 86
Budapest, Pest 1062 Magyarország
+ Google Térkép