GAMA 2020 GW újdonságok!

Magyar idő szerint ma hajnalban mutatta be a GW az amerikai GAMA rendezvényen, hogy mire is számíthatunk (esélyesen) a közeljövőben tőlük, 5 játékrendszerükhöz.

Necromunda fronton tovább folytatódik a már meglévő házak kibővízése. A Goliath-hoz megjelent Hourse of Chais után most itt az Esher kiegészítés, a House of Blades.

A szemfüles Warhammer Underworlds játékosok, az eddigi lapok rajzainak tanulmánmyozása miatt már tudták, hogy a Beastgrave szezon 8. warbandeje a Daughters of Khain lesz. Íme:

Az Adeptus Titanicus aztán nincs elhanyagolva, ha kampánykönyvekről van szó. Már itt is a következő, a The Defence of Ryza amiben újabb két Knight csatlakozik a Titán Légiókhoz, a lángszórós Knight-Acheron és a dupla boltcanonos Knight-Castigator.

Sőt, ha jól megnézzük a könyv borítóját, akkor még két lovag tűnik fel, a Magaera és a Styrix.

Az Age of Sigmar terén már tudjuk, hogy újabb elf frakció közeleg, a Realm of Light-ról származó Lumineth Realm-Lords. Hozzájuk kaptunk pár új egység képet, mint az Auralan Sentinel íjászok és az Alarith Stonemage.


Végül de nem utolsó sorban kaptunk egy kis ízelítőt 40k-hoz is. Pletykálták, hogy az Engine War után a soron következő Psychic Awakening kötet a War of the Spider lesz. Úgy néz ki ez igaznak bizonyult és sok káoszhívő szíve feldobban, ha ezekre a képekre néz.

Fabius Bile és a kis segéde közelednek….

-Farkas