Horus Heresy Preview: Új Night Lords termik és a fura mobil löveg

Ahogy azt a GW megígérte, rendszeresen jelentkezik a Road to Thramas sorozat a Warhammer Community oldalon. A cikksorozat lényege, hogy mindig csepegtessenek valami újat a közelgő The Horus Heresy kampánykönyv, a Crusade tartalmából. Azt már most is tudjuk, hogy a könyv nagy hangsúlyt fektet majd a Dark Angels és a Night Lords légiókra, utóbbihoz most meg is mutatták két új termi renderjét.

A Contekar terminatorok, a 8. légió egyik elit osztaga. Ha magasan képzett mászárosokra és gyilkosokra van szükség, akkor a választás biztosan rájuk esik. A Nostromo bolygó elitjéből válogatott astartesek csak azon vezér parancsainak engedelmeskednek, akit méltónak tartanak a vezénylésre. A Tartaros páncélos egységeket nostraman chainglave fegyverekkel és lángszórókkal vagy volkite cavitorokkal lehet majd felszerelni.

A furcsa kinézetű Arquitor páncéloscsalád egy újabb taggal bővül majd, ami a standard Morbus heavy bombard felszerelést kapja. Érdekesség, hogy ez az a jármű, aminek eltorzult, démongép verzióját Plagueburst Crawler néven használják a Deathguard seregek a 41. évezredben is.