Jövő héten jelennek meg a 9. kiadásos kezdőszettek, itt vannak az árak is.

Most szombaton, tehát 08.08-án lesz előrendelhető a Warhammer 40.000 új kiadásának 3 kezdődoboza, két új mini+festék szett, egy új hobbi kezdő szett és egy terep+mat készlet is.

A Recruit Edition lép a First Strike helyébe (25£), mint a legkissebb és legolcsóbb kezdőszett, melynek ára 32.5£ lesz, ami olyan 12.500Ft környéke.
Ezért a pénzért kapunk egy papír játékteret, egy papír terepet, szabályokat, 1 Primaris Lieutenantot, 5 Assault Intercessort, 1 Royal Wardent, 10 Necron Warriort és 3 Scarabot.

Ennél egy lélegzetvétellel komolyabb az Elite Edition, ami a Know no Fear(50£) után hagyott űrt készül betölteni. Figurák terén a tartalma: 1 Primaris Captain, 5 Assault Intercessor, 3 Outrider, 1 Overlord, 3 Skorpekh destroyer, 1 Plasmacyte, 10 Necron Warrior és 3 Scarab. Ezért a pakkért 65£-t vagyis olyan 25.000 Forintot kérnek majd el idehaza.

A következő szint “A” kezdődoboz, a Command Edition, ami a Dark Imperium (95£) szellemi örököse. A limitált Indomitus (125£) doboz után, ami ugye csak “Introduction box” volt nem pedig starter, a Command elég könnyednek érződik. A doboz tartalma a figurák tekintetében megegyezik az Elite-el, viszont keménytáblás szabálykönyv (alap ára olyan 15.000 körül) és terep is lesz benne. Az ára 105£, vagyis kedvezmények nélkül olyan 40.000 körül lesz itthon.
Pozitívumok: terep. Ha valaki nem akar vagy nem tud boltokba vagy klubbokba lejárni annak bizony otthonra is kell terep, és így nekik lesz ideális választás a Command.
Negatívumok: Akinek sikerült első vagy második körben Indomitust szereznie, az nem hiszem, hogy rázizeg majd a Commandra. Illetve , aki meg lemaradt, annak ez a szett nem épp megváltás. Ráadásul 10 fonttal drágább, mint a Dark Imperium volt, amiben bár terep nem, de sokkal több figura volt.

Távozik az Intercessoros és a Death Guardos Paint szett is, a helyükre jönnek az Assault Intercessorokkal illetve Necron Warriorokkal felszerelt festék szettek. Az áruk 22.5£ vagyis olyan 8600 Ft lesz.

Az Essential Set az előző kiadás alatt egy rendkívül népszerű doboz volt, mivel kedvező áron kaptunk benne ragasztót, mould line removert, cuttert, ecsetet és festékeket is. Ezen hobbi kezdődoboz új verziója lesz a Paint + Tools, amiben már Ultramarine és Necron színek kaptak helyet. Ára 27.5£ vagyis 10.500 Ft lesz.

warhammer rumour

A már jelenleg is elérhető Munitorum Battlefield matok megjelennek majd a Command Edition terepeivel együtt is 55.5£-ért, szóval kb 21.300 Ft-os áron.