Psychic Awekening pletykák – Black Templars, Chaos és Mephiston

Már kapható a 40k legújabb narratív kampányának, a Psychic Awekening-nek első kötete a Phoenix Rising, ami mellé egy igen csak drága, ám új figurákkal ellátott kezdődoboz is érkezett.

Az új Bansheek kiontott vére még meg sem száradt az Incubik pengéin, de már érkezik is a második kötet teaser videója:

A Faith & Fury nevű következő kampány kiadvány körül már eddig is voltak pletykák. Chapter Master Valrak értesülései szerint a Black Templars rendház azért maradt ki az Imperial Fists Supplementből (amiben amúgy a Crimson Fists benne van) mert a kampány következő kötetében kapnak új szabályokat. Ezt most a feljebb látható videó is igazolja. A videó végén kiemelt Templar jelvény előtt amúgy feltűnik egy nagy rakás birodalmi és káosz hű frakció logója is, amiből arra lehet következtetni, hogy ezek lesznek a harcoló felek a második kötetben.

Ami viszont kissé aggasztó, hogy Valrak eddigi pontos forrása szerint az első kötettel ellentétben nem lesz két fős battlebox, sőt új Black Templar cuccokat sem kapunk. Ezzel szemben viszont érkezik az új műanyag Chaos Sorcerer (erre az eddigi rumour engine képekből is lehetett következtetni).

További infó még, hogy a harmadik kötet témája a Blood Angels vs Tyranids lesz, primaris Mephistonnal. A negyedik kötet pedig a Space Wolves kontra Orks téma köré épül majd.

Ez még mind csak pletyka, de van egy olyan érzésünk, hogy hamarosan sok minden kiderül majd.