Tuan – Killing Elites 1 – élménybeszámoló

Nemrég lezajlott egy Kill Team verseny is, amiről a szervező – Gábor – is írt egy beszámolót, íme:

“Lajosnak igaza volt és inkább a pozitív oldalát kell megfogni. Tehát tegnap 8 bátor legény mérte össze tudását és csapatának erejét az Adepticon rendszerében. Mint TO jól éreztem magam, megvolt mindenkivel a közös hang, regulázni senkit sem kellett. Láttam beérkezni a frakciókat és szegény orkjaimat is láttam egyből le is hullani, hogy aztán még mérgesebben csapkodjanak.

1. Kristóf – Admech – Running battle.

A veteránom bemozdult a vet.movel, átrepülte a pályát és deceive movel chargolt, kb 3″ kellett a leaderhez. Krumpin’ és scoroltam a Cut off the headet. Éés itt véget is ért a buli, mert itt el is vesztettem a demomat és vagy két boyom foglalgattam a pontokat, 15-13-ra elhoztam a missiont.

2. Lajos – Deathwatch – Vital Supplies.

Itt felkészültem közelharcra, agyonverem … Egyvalakit sikerült kiütnöm, de ezt kicsit később. A legjobb meccsem volt vele.. Szkorcsáztam, csárdzsoltam, minden megvolt, csak semmi sem sikerült. Stormshieldből kettő jött, a veteránt megfogtam egy gretchinnel, a másik megrohanta az egyik boyom. Amelyik gretchin megfogta a stormshieldet, ott gnashers squig jött, woundolt, out-of-action. Nice.
Teltek a körök, bénázott a másik stormshield, körbeállta még egy boy … És egy gretchin. Jön a fight phase, mindenki mellé üt, jön a gretchin… Hit, wound , elhibázza a savet, out-of-action.

Gretchin > Stormshield

Ezt az egyet sikerült csak leközelharcolnom. Majdnem mindenkinek adtam fw-t, de kiütni vkit, csak a gretchinnek sikerült. Kristóf ellen az egyik grecsó 3 flesh woundot gyűjtött be, most az MVP-t zsebelte be … Minden ork játékos tegyen be vagy 10-t. Ezeken kívül alig szereztem pontokat a foglalásoktól eltekintve, Lajos jött fel mint a talajvíz … Nem sok pont volt a különbség a végére.

3. Gergely – Tau – Yard by yard

Itt kidobták a szememet. Hihetetlen sok 5-6 jött a chargokra, a drón ami csökkenti a csárdzs távot, az is mindig több volt mint 1 … Aaaagh a szkorcsa lőtt, a drón kapott 4 fw-t … Bazze … De a gretchin taktika bejött a demora. Kiszedtem a gnashers squig-l. A meccs fénypontja volt nekem :DD

A legközelebbi megmozdulás már 125 pontos lesz, felkészül a dark mechanicum és az ezer fiak.

Köszi a megjelenteknek és gratula, én nagyon élveztem. Remélem hamarosan találkozunk valami alacsony beugrós rendezvényen.

Eredmények:
1. Geri – Tau
2. G – Ork
3. Fecó – Deathwatch
4. Máté – Admech
5. Lajos – Deathwatch
6. Kristóf – Admech
7. Attila – Astartes
8. Kálmán – Drukhari “