Végtelen Háború

A Végtelen Háború Bajnokai

3 hangoskönyv, amiben a Dark Millenium hősei és árulói elevenednek meg: Kardas Stronos az Iron Handsek hadvezére, a hitszegő Lucius és a kiszámíthatatlan Space Wolf, Lukas a Szélhámos.

Csaták számvetője -David Guymer 

Varasine védői a tyranidák inváziójával küzdenek, amikor Kardan Stronos hadvezér és az Iron Handsek a segítségükre érkeznek és a légiójuk hideg logikájával és stratégiájával felveszik a harcot az xenokkal. 

A fájdalom ölelése – Ian St. Martin

Luciust, az Örökkévalót, a Death Guardok egy bajnoka párbajra hívja, aki tétovázás nélkül elfogadja…ám felveheti-e a versenyt Nurgle démonhordozója vagy a hangok a fejében Slaneesh átkával szemben?

A provokáció művészete – Josh Reynolds

Midőn orkok gyülekeznek a Polix Tertiuson, Lukas a Svindler egy veszélyes elhatározásra jut. A többi Wolf Lord haragját kockáztatva úgy dönt, hogy a harcoktól elfordulva a bolygó rádióadására koncentrál és belekezd egy adásba…

A hangoskönyvet az alábbi előadók tolmácsolásában hallgathatjuk meg: John Banks, Antonia Beamish, Robin Bowerman, Cliff Chapman, Steve Conlin, Jonathan Keeble, Toby Longworth és Luis Soto.

jim