Necron Overlordok

A necronok felébredtek végtelen álmukból és csak idő kérdése, hogy a világot ismét uralmuk alá hajtsák, ezért eljött az idő, hogy megismerd vezéreiket!

Imotekh, a Viharúr

Imotekh a Sautekh Dinasztia élére állt, midőn az ébredése után rájött, hogy annak korábbi vezére nem élte túl a Nagy Álmot. Kiváló harcos, olyannyira, hogy kedvét leli ellenfelei kezeinek csonkításában, melyet legutóbb Helbrecht Főmarshall tapasztalhatott meg. A Viharok Ura villámokat is képes az uralma alá hajtani, hogy azokkal csapjon le ellenségeire.

Nemesor Zahndrekh

Nem ajánljuk senkinek, hogy Nemesor Zandrek figyelmét felhívja arra, hogy immár egy halhatatlan robottá vált. A biotranszplantációk megzavarták elméjét és továbbra is azt hiszi, hogy valójában hús és vér. Az orkokra és aeldarikra ellenségként tekint és máig úgy hiszi, hogy vad szörnyek követik nyomát a tyranidákkal vívott háború óta. Ha a régi idők fényéről csevegnél valakivel egy pompás bor társaságában, akkor Zandrekh a te androidod!

Anrakyr, az Utazó

Nem tudod eldönteni, hogy melyik Necron Sírvilágra utazz nyaralni? A legrészletesebb útikalauzt keresed? Akkor nagy valószínűséggel azt Anrakyr tollából ismerheted majd meg. Ébredése után útrakelt, hogy leigázzan más sírvilágokat, melyben különös ereje segíti, hogy akaratával képes a gépeket irányítani.

Trazyn, a Végtelen

A 41. évezred legfényesebb gyűjtője, aki szereti idejét azzal tölteni, hogy katalogizálja az eonokon át összehordott ereklyéit. Van, hogy részt vesz ütközetekben, vagy átveszi más necron lordok felett átmenetileg az irányítást. Csak óvatosan érdekljen Trazyn, mert ha felkelted az érdeklődését, akkor magad is múzeumának mélyén találhatod magad, örökké vitrinbe zárva.

A Néma Király

A király visszatért! A Csillagistenek Pusztítója, Az Ősök Legyőzője, az Egység Elhozója, és a sok más egyéb néven emlegetett Néma Király újra eljött közénk. Ha nem vagy biztos, melyik necron vezérhez imádkozz, akkor a Néma Királlyal nem lőhetsz mellé, hisz végső soron ő a leghatalmasabb mind közül, és előbb vagy utóbb minden dinasztia fejet fog hajtani előtte…vagy roncsként végzik.