24 órás Festős Kihívás

A Tesseract Tomb szervezésében 2021-ben eljön egy mérföldkő! Ha érdekel téged is, akkor a kezdeti infókról itt, valamint a hazai fb csoportokban tájékozódhattok!

Tesseract Tomb: “Nut up or Shut up 24 órás painting challenge
Elkezdtem szervezni a 24 órás kihívást. Első körben itt van pár közérdekű infó és szabály.
A Duplaegy.hu felajánlott plusz 10% kedvezményt az alap 10%-ra minden indulónak aki onnan rendeli meg a startert amit kifest a kihívás alatt.
Tuan felajánlott egy könyvcsomagot a nyertesnek mely az indulók számától függ. Minél többen leszünk annál nagyobb lesz a díj.
Illetve én is beledobok valami trófeát és más lootokat.
Két fajta nyertest szeretnék a kihívás végén hirdetni az egyiket zsűrizem előre leírt és bejelentett szempontok alapján a másikat közönség szavazzuk.
A kihívásban egy start collectinget kell kifesteni 24 óra alatt. A starter lehet 40k vagy Aos illetve lehet bármilyen 2 személyes doboz fele. Mivel rengeteg féle doboz van és a pontok is teljesen eltérnek így most nem lesz megkötés mennyi pontnak kell lennie. Mindenki eldönti mit vállal.
A figurákat össze lehet rakni és egy színnel lealapozni a kihívás kezdete előtt. Ha szeretnél zenithalt fújni rá akkor fekete legyen az alap és mikor elindul a számláló fujhatod a fehér highlightot.
A kihívás alatt használhatsz bármilyen eszközt ecset, kanna, airbrush stb.
Mivel a base is hozzá tartozik a figurához ezért annak is el kell készülnie a kihívás végére. Rengeteg anyag van aminek 12 24 óra a száradási ideje ezt figyelembe véve a baseket is elkészítheted előre és csak a festését kell megcsinálnod a kihívás alatt.
A kihívás alatt egy discord csatornán keresztül fogjuk bemutatni, hogy haladunk azoknak akiket érdekel. Illetve itt lehet majd beszélgetni is és tartani a lelket a többiekben a nehéz órákban.
A kihívás kezdetekor mindenki bemutatja élő videóban amit fest így nem lesz trükközés.
A kihíváshoz csatlakozhat bárki bármilyen festős projekttel de a dìjazásban csak a starteresek vesznek részt.
Mivel legközelebb január végén fog GW rendelés érkezni a boltokba így februárra időzíteném az alkalmat, hogy mindenki be tudja szerezni amire szüksége van. Erről szavazunk most. Csak olyan szavazzon aki indulni is akar a kihíváson. Tudom mindenkinek nagyon fontos, hogy éljen a demokratikus jogaival de ne toljunk ki a másikkal aki mondjuk azért marad le mert megszavazzák a neki nem jó alkalmat azok akik nem is fognak indulni.
Fogok még sok infót és szabályt megosztani ahogy közeledik az event. Addig is jó evést ivást és pihenést mindenkinek.”

Hazai fb csoportok, ahol az időpontra szavazhattok:
AoS Hun – https://www.facebook.com/groups/1096020307088376

40K Hun – https://www.facebook.com/groups/540837366090727