Christmas Cheesefuck

“Sziasztok, köszönöm mindenkinek, aki eljött az ötödik rendhagyó cheesefuckra!


Remélem mindenki szuperül érezte magát, jókat játszott, evett ivott. A beszámolót megint ide írom, úgyis csak leosztanám az eventből. Szeretném megköszönni Fefének aka Ferenc Riznicsenkónak aki az esemény hivatalos fotósa volt immáron negyedik alkalommal, megint nagyon király képeket lőttél.

Köszönet a Slice and Dice wargame klubnak, hogy befogadott minket fasza volt a klubban játszani. Külön köszönet mindenkinek, aki hozott a közösségnek sütit, piát. Bár szombati munkanap volt érdekes módon most voltunk a legtöbben az összes cheesefuck közül, 20 ember játszott. Ez számomra validálta a páros cheesefuck létjogosultságát. Tuti hogy lesz 1 2 páros cheese is innentől évente. Nekem úgy tűnt jól működtek a szabályaim az unholy allianceokhoz, sokan hoztatok tényleg mocskos listákat.

A pontozás, sorsolása, küldetés meg realm generálás megint jól működött szerintem. Sikerült lebonyolítani a secret santa ajándékozást is, aki lemaradt ne szomorkodjon lesz ilyen jövőre is. Nálam van Isti és Roland ajándéka azokat intézem. Máté tartozik még ajándékkal Walternek meg Isti Máténak.

Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok még egyszer és jó pihenést az év hátralevő részébe. Jövő tavasszal találkozunk.

Pál Csabi sokszori kérésére itt van az összes helyezett pontokkal.

Bence + Csaba 1 49
Peti + Peti 2 48
Miki + Máté 3 36
Laci + Andi 4 32
Geri + Goblin 5 29
Bence + Dani 6 24
Gábor + András 7 23
Zoli + Vihar – Zsömi + Nándi 8 22
Imi + Csajki 9 14 “

TesseracT Tomb

fényképek itt:
https://www.facebook.com/pg/tesseracttomb/photos/?tab=album&album_id=1386759208164488