Morathi könyv, karácsonyi Kharadron, Space Marine Heroes 3

Ezen a héten egy nagy rakás, érdekesebbnél érdekesebb termék válik majd előrendelhetővé a Games Workshoptól.

Egyrészt érkezik a Broken Realms kampánykönyv sorozat első kötete (kb az AoS Psychic Awekeningjére kell gondolni) amiben a Daughters of Khaine, a Cities of Sigmar, a Stormcast Eternals, a Slaves to Darkness és az Idoneth Deepkin kap majd új szabályokat, formációkat.

SundayPreview Nov1 BRMorathi1e

A könyv mellé kapunk pár tematikus dobozt is, ezek tartalma még ismeretlen:

SundayPreview Nov1 BRBoxes2g

Jön továbbá a következő, limitált kiadású két fős doboz a Shadow & Pain is, amiben Morathi lányai csapnak össze Slaanesh hedonistáival. A dobozban két új hős is helyet kap, a szadista lányok oldalán a Melusai Ironscale a még szadistább lányok(?) élén pedig a Lord of Pain.

SundayPreview Nov1 ShadowPain3t
SundayPreview Nov1 ShadowPainMinis4y

Tavaly karácsonykor a Da Red Gobbot üdvözölhettük, mint limitált ünnepi figura, ebben az évben viszont a híres törp sörfőző, Bugmann egyik leszármazottja, a Kharadron duardin Brewmaster-General Jakkob Bugmansson XI lép a csataterekre, hogy frissítővel kínálja a Rend hős katonáit, baltájával pedig a rút ellent.

SundayPreview Nov1 Bugmansson5r

Végre, nem kevés csúszással a japán megjelenés után nálunk is megjelenik a gyűjtögetős Space Marine Heroes széria 3. felvonása, amiben most Death Guard űrgárdisták lapulnak. 6 egyedi faragás várja azokat, akik nem riadnak el egy kis “vak vásárlástól”, ugyanis most sem lehet majd tudni, hogy melyik dobozoban melyik figura rejtőzik.

SundayPreview Nov1 SMHeroesSE3 1h
SundayPreview Nov1 SMHeroesSE3 2l

Végezetül, ha valaha vágytál árra, hogy 40k témájú poker paklid legyen, akkor jövő héttől erre is lesz lehetőséged:

SundayPreview Nov1 PlayingCards6r