Quo Vadis? – 2021

Hosszú idő után jelentkezünk ismét egy beszámoló,tervező, világmegváltó cikkel, amiben megválaszoljuk azokat a kérdéseket, amit mindenki feltett magában, mégpedig:

Hol voltunk eddig?

Magyarázhatnánk a bizonyítványunkat, de mindannyiunknak más jellegű kihívásokkal kellett szembenéznie az elmúlt egy évben és másra fókuszáltunk. Amit talán kiemelnék ezek közül, hogy immár a Terra Ostroma egy kötetét Nagy Máté Farkas fordításában olvashatjátok! Ezúton is hatalmas gratuláció neki, mi nagyon büszkék vagyunk rá!

Mit csinálunk most?

Kicsit átalakítjuk a cikkírást, mert a jelenlegi közösségre ömlő információ mennyisége egyre nagyobb és nehéz lépést tartani napi szinten már velük. A másik oldalról pozitívum, hogy a közösségi oldalakon egyre inkább naprakészek a hobbisták a mindenféle információval, így nehéz újat mondani időben.

Mik a jövőbeli terveink?

A cikkeket heti szinten tematikus napokra ütemeze fogjuk posztolni, így előre kiszámítható lesz, hogy mely napokon várjátok a lore cikkeket, könyvajánlókat, és az adott heti megjelenéseket összegző posztokat.

A batrepeket, egyéb videókat idő hiányában a közeljövőre nézve elengedtük. A Youtube-on a dedikált facebook csoportokon keresztül most is elérhettek jó minőségű videókat ebben a témában, azokat nagyon tudjuk ajánlani!

Eseményekről természeten lesznek beszámolók, hiszen újra elkezdődött az élet a klubokban.

Bemutatókra, amennyiben meghívást kapunk ismét fogunk járni, legalábbis a klasszikus MondoCon, PlayIT, FantasyExpo vonalon mindenképpen.

Végezetül köszönjük azoknak, akik kitartóan olvastok minket, és jó hobbizást mindenkinek!