Quo Vadis?

Üdv Mindenkinek!

Úgy éreztük, hogy ideje van már egy ilyen cikknek is, hogy tulajdonképpen miről szólt az elmúlt két év, hol tartunk most és merre tovább a Híradóval!

Nagy megfejtések, elképesztő konteók és világmegváltás…na ezekről nem tudok mit írni, max könyvet ajánlhatok, ezért inkább vegyük sorra a dolgokat.

Honnan jöttünk? Kik vagyunk? Miért jött létre ez az egész?

Durván 2 éve kezdődött, amikor 2017. januárjában úgy döntöttünk, hogy mivel sehol nem olvasni érdemben cikkeket, beszámolókat, vagy bármit a hobbival kapcsolatban, mi pedig a saját kis facebook csoportunkban dobáltuk egymást a megjelenésekkel, és mindenféle cikkel a témában. Többségünk kizárólag Games Workshop játékokkal játszott, és játszik mind a mai napig, mert ezt szeretjük. Rengeteg jó játék van, senki félre ne értse, egyszerűen nekünk ez jött be és nincs annyi idő/pénz a világon, hogy mindent kimaxoljon az ember.

Adott volt tehát a keret, hogy mivel foglalkozunk, volt valamennyi szabadidőnk erre, de szerettünk volna friss dolgot látni a hobbi asztalán, ezért belekezdtünk posztolgatni mindenféléről – spikey, bols, naftka és egy halom másik portál anyagát próbáltuk átültetni magyarra, valamint csináltunk saját tartalmat is. Voltak tervek, melyek az idők során mentek a kukába – így például van még vágatlan 7. kiadásos 40K batrepünk is, amit majd egyszer megvágunk valami jubileumi dolognak, hogy ne csak mi röhögjünk rajta, ahogy próbáltuk ötször felvenni ahogy berepül egy stormtalon a pályára, vagy ahogy 872szer “megkínáltam” Bencét lövésekkel…amire ő csak 871szer válaszolt a “pompás” szóval.

🙂 Érdemes megemlíteni, hogy volt egy másik nagy célunk, hogy kvázi külső szponzorokat és támogatókat szerezzünk a hobbinak. Magunknak ez a 3 éves terv részét képezte, de nagyon örülünk, hogy gyakorlatilag kevesebb, mint 2 év alatt eljutott oda a projekt, hogy nem csak a saját pénzünkből veszünk nyereményeket, és támogatunk pesti vagy akár vidéki kezdeményezéseket. Itt szeretnénk megköszönni a Wargammers boltnak, valamint a Tuan Könyvkiadónak, hogy a támogatásukkal rengeteg fantasztikus nyereményhez juttathatunk titeket, illetve a Terepasztal Lovagjai Klubnak, hogy a kincstári terepkészletünkhöz nagymértékben hozzájárultak.

Közel 2 év alatt 500 like, több rendezvényen kezdőnapozás, nagyobb kiállításokon való részvétel, a figurafestés és a wargame promózása, és 100.000 forintnyi loot szétosztása. Ha szárazon szeretném közölni a tényeket, akkor nagyjából ezzel tudnám összegezni, amit eddig letettünk az asztalra és nyilván ez csak egy szelete annak, amit még el szeretnénk érni. Igen, nem magunkért csináljuk, hanem nektek!

Folyamatosan keressük a lehetőséget, hogy miként lehetne még informatívabbá, érdekesebbé ezáltal többé tenni a Híradót. Régi tervünk egy saját honlap készítése is, amely hamarosan kézzelfogható formába kerül. Ezek után, szerintünk a legnagyobb falat kerül majd fókuszba, mégpedig, hogy magyar nyelvű batrepeket is tudjunk készíteni. Ez ügyben is történtek már előrelépések, igaz nem diktálunk rohanó tempót, de az erőforrásaink ennyit tesznek jelenleg lehetővé, ugyanakkor bízunk abban, hogy mindenki pozitívan fogadja majd ezeket, ha megjelennek!

Köszönjük nektek, hogy olvastok minket, és igyekszünk, hogy érdekes és izgalmas cikkekkel lássunk el titeket!

Ahogy eddig is válaszoltunk a megkeresésekre és az olvasói kommentekre, ezek után is nyugodtan küldjetek üzenetet, hogy mit látnátok szívesen, és igyekszünk beépíteni azokat is a profilba! És természetesen nem mondtuk el minden tervünket a jövőre nézve, lesznek majd meglepetések!

The Emperor Protects and We Salute You All!

Az Exterminatus csapata – Bányász Gergő, Beke Bence, Cserdi Imre, Nagy Máté Farkas