Terepasztalos Találkozó – idén először Füzesabonyban! – bejelentés a szervezőktől

Tisztelt Hobbitársak! Tisztelt Közösség!

Ezúton szeretném bejelenteni, hogy a füzesabonyi Alearius Ecclesia szervezésében megrendezésre kerül az első Terepasztalos Találkozó! A rendezvény célja kettős! Szeretnénk tovább erősíteni a hobbi közösségét a régiónkban és környékén, valamint szeretnénk megismertetni a hobbit azokkal akik nem, vagy csak keveset tudnak a létezéséről. Ebbe mindenképpen szeretnénk bevonni a környék klubjait és boltjait, akik a mi régiónkban elérhetőek.Szeretnénk bemutatni az általunk játszott játékokat és azok világait, valamint, hogy minél jobban megismertethessük a kívülállókkal, így szeretnénk tartani kétféle festő versenyt, valamint konverziós versenyt is a rendezvényen!


Ezen felül szeretnénk előadásokat is szervezni erre a napra, amely a hobbit, az egyes játékok hátterét mutatja be első sorban, hisz a játékkal magával az asztaloknál lehetőség lesz az ismerkedésre! Mivel tudomásunk szerint Games Day lesz a nyáron és télen, így ezt a rendezvényt őszre kívánjuk szervezni. (előre láthatóan Október) A programterv nagy vonalakban megvan, időben ismertetésre kerülnek. Egy biztos! Minden a hobbiról fog szólni!


Tervezünk belépőt is, ám pecséten kívül más is jár majd a pénzetekért! Szeretnénk minél több elégedett vendéggel zárni a napot, úgyhogy amennyiben véleményetek, javaslatok van, szívesen fogadjuk! Bárki nyugodtan írhat ezzel kapcsolatban is a klubunk csoportjába!

https://www.facebook.com/groups/483442131858071/Ruttkay Ádám – serrath