Warhammer 40K verseny Győrben – beszámoló

Beszámoló a 06.21-i győri versenyről

“A karantén időszak a versenyzésnek is betett, több rendezvényt le kellett mondai, vagy elhalasztani határozatlan időre. Ahogy május végén elindultak az enyhítések gőzerővel kezdtünk dolgozni, hogy mit tudunk kihozni. Sajnos kompromisszumokat kellett kötni több dologban is.

Így született meg az egyedi páros verseny ötlete: 4 fős asztalok, ahol 2 vs2 meccsek vannak, három fordulóban mindenki másik párral játszik. Ez sokaknak nem tetszett, de így tudtuk megoldani.

Közben a terem is felére szűkült így végül 12 főben – három asztalban maximalizálódat a létszám. Volt pár késői jelentkező, akik most nem fértek be. A jövőben várhatóan nagyobb létszámú versenyek lesznek, de időben kell jelentkezni, nem szabad utolsó pillanatra hagyni, ez a tapasztalat.

A meccsek jó hangulatban teltek, 1-2 apróbb közjátékot leszámítva. Kényelmes tempóban haladva fél8 körül eredményt is hirdettünk:

1 Patrik Olgyay-Bajnóci Adeptus Mechanicus
2 Gerendás Bálint Tyranids – The nameless shroud
3 Auer Balázs Custodes
4 Maráczi István (Cila) Blood Angels
5 Dankó Zoltán Tau
6 Duska Richárd Thousond Sons
7-8 Csuka Zoltán/ Vécsei András Chaos Knight/ Drukhari
9 Marschall Ferenc Chaos Space Marines
10 Kiss István Imperial Fists
11 Gyenes Norbert Sisters of Battle + Imperial Guard
12 Léhner Gergő Chaos – Death Guard

A legszebben festett sereg díját Csuka Zoli Knight-jai vitték el. Itt kell megjegyeznem, hogy a TELJES mezőny festett sereggel jött, az otthonülés kifizetődött 😊 Szóval le kalappal előttük!

Köszönjük a verseny támogatását a duplaegy.hu-nak és a Wargame Corners-nek!”